Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Solis Vízforraló teához Solis, Tea Kettle Digital 5515, 11 hőmérséklet program, digitális kijelző, 1, 2 l űrtartalom, rozsdamentes acél (5515)

Ingyenes szállítás easyboxba, megjelölt termékekre!

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
54 218 Ft
+ 2 000 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
emag.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 54 218 Ft

Termékleírás
Megjegyzés: Ez a leírás automatikusan le lett fordítva magyarra. A Solis egy hagyományos svájci cég, számára különösen fontosak az igazi értékek: a funkcionalitás, a tartósság, a bizalom és a fenntarthatóság. A Solis hasznos háztartási gépek széles választékával rendelkezik a szépség, a wellness, a konyha és a Horeca négy nagy területén. A Solis termékek mindent tartalmaznak, ami a modern háztartásban kell: kiváló minőség, hasznos kiegészítő funkciók, időtlen dizájn és tartósság. Mivel egy készüléknek szórakoztatónak kell lennie, különösen a háztartásban, ezért csak olyan termékeket kínálunk, amelyeket személyesen teszteltünk, és amelyek akár 200%-ban meggyőznek bennünket a használatukról - mert csak a legjobb termékek elég jók vásárlóink számára. Vízforraló teához Solis, Tea Kettle Digital 5515, 11 hőmérséklet program, digitális kijelző, 1,2 l űrtartalom, rozsdamentes acél A Solis Tea Kettle Digital 5515-tel a mellékelt infúziós adagolónak köszönhetően különböző típusú teákat készíthet közvetlenül a teáskannában. Válasszon 11 hőmérséklet-beállítás közül 50 ℃ és 100 ℃ között különböző típusú teák elkészítéséhez. A vízforraló kevés zajt ad, miközben forr, ami azt jelenti, hogy megszakítás nélkül folytathatja a csevegést a vendégekkel. A teáskanna könnyen kezelhető a gombokkal, a digitális kijelzőn pedig a hőmérséklet és a főzési idő látható. Kész a tea? Hangjelzést fog hallani. Ha több csésze teát szeretne meginni egymás után, egyszerűen kapcsolja be a Keep Warm funkciót. Így a teát hosszabb ideig a kívánt hőmérsékleten tartja. Jellemzők: Alkalmas tea, vízforraló vagy instant levesek készítésére Sokoldalú programozási lehetőségek (időtartamra vagy hőmérsékletre) LCD kijelzővel BPA-mentes műanyag alkatrészek Űrtartalom: 1,2 l Teljesítmény: 1400 W Méretek: 17,5 x 21,49 x 26,01 cm

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.